Udstilling- og hvalpenyt

0

Endnu en hvalp er draget hjemmefra. Tobago er flyttet ind til Bibis søster hos Ghita og Louise i Brønshøj. Der får den helt sikkert et godt hjem…

Balder – Stirling Silver – har været på sin første hundeudstilling i Herning. Lørdag skulle han handles af Kristina – men der gik han totalt i strejke. Lagde sig fladt ned både på gulvet og i buret. ( Hun vidste ikke, at det nummer har han øvet sig godt på også overfor mig, når han ikke vil ud sent om aftenen eller tidligt om morgenen.)

Søndag fik jeg mulighed for at vise ham selv…så nu gjorde vi et stort nummer ud af, at udstilling var sjovt med pivedyr og godbidder…Det var sjovt, så han hoppede og dansede rundt i ringen, men kunne dog stå stille – forholdsvis, da han blev bedømt. Balder har lært at gå fint i snor og stå, men her var det vigtigere, at han fik en positiv oplevelse på sin første udstilling

SL – og i konkurrence med tæve-babyen blev han bedste baby. Dommeren mente nok, at vi burde træne lidt mere…..men gav ellers en positiv kritik.

Tre hvalpeen han og to tæver fra T-kuldet er rigtig meget klar til at flytte til nye hjem. De er kontaktvillige, godt socialiserede og reagerer flot på de mest almindelige kommandoer. De tre blev passet på Kennel Kransgård, mens jeg var i Herning og Karen Kreis var meget imponeret over, hvor dygtige de var til at reagere på kommandoer, livelige, glade, kontaktvillige, herligt kraftige og fulde af hvalpeglæde. Hun roste dem nu ikke så meget for ude i haven at grave sig ud under hegnet!!!

Er du interesseret i at høre mere om hvalpene så ring 21764717  – eller mail [email protected]. ved henvendelse pr mail opgiv venligst navn, tlf. nr. og adresse.

Skriv en kommentar