Hvad er Red and White?

RED AND WHITE’s    – i tal

Welsh springer spaniel siden 1986
Kennelnavn Red And White’s 1989
Opdrættet welsh siden 1990
38 welsh kuld – o. 250 hunde

nolle udstilling web

Red And White’s Nolsey Nobody, DKCH, INTCH, DECH, KBHV 08,11

DKKV09, BEW09, EDSASG09, All round spaniel 2009, mm

 

 

 

Ejet og/eller opdrættet 28 udstillingschampions
Ejet og/eller opdrættet 5 internationale champions
Opdrætsklasser med ærespræmie: 21 gange heraf 9 med BIS placeringer på DKK udstillinger.

17 Red And White’s har bestået markprøve begynder klasse, 5 har åben klasse og 2 har vinderklassepræmieringer. Red And White’s Surtsey Superior var den eneste spaniel, der bestod DKK’s jagtprøve åben klasse. Desuden har han bestået markprøve i Finland. I Frankrig har jeg bestået markprøve med Bellis, Lloer’s Brenhines og Bessie, Chincinetti Our Loyal Welsh.  2 af mit opdræt har fine præmieringer på schweissprøver . 2 af egne hunde har slæb- og apporteringsprøve, mens 4 har bestået apporteringsprøve.

Hovedparten af hundene sælges som gode familiehunde til den aktive familie. Ca. ¼ er solgt til jægere, som har haft stor glæde af at have en welsh som aktiv ”jagtkammerat”.

På udstillingssiden har langt flere end de ovennævnte champions opnået fine resultater med certer, ck og BIR/BIM placeringer.

1 Kommentar

  1. Mette Holbroe siger:

    Hej Birte, hvor er det dejligt at du har en aktiv hjemmeside igen, så man kan følge med i dine dejlige hunde. Til lykke med Bibis kuld, glæder mig til at følge med i deres og dine andre hundes aktiviteter.
    Kærlig Hilsen
    Mette og Maggy