2014 – blev Balders år

0

…. men også lidt om de andre hunde..

Red And White’s Stirling Silver er nu 18 måneder og har vokset sig til en stor, smuk hund – dog stadigvæk teenager i adfærd og udseende. Balder er hjertensgod i forhold til hvalpe, lidt tilbageholdende overfor helt fremmede, lidt for fjollet, når han møder andre voksne hunde. Han er absolut lærenem, apporterer med glæde og har en vandpassion, som sender ham på hovedet i vandet, hvor han end finder det!

Balder + hvalpe web

På udstillinger har Balder placeret sig flot:

German Junior-Winner 2014, Leipzig Junior Sieger 14, Tysk juniorchampion, Dansk junior-klub-champion, KBHJV 14 og årets welsh springer junipor i Spaniel Klubben.

Han har samlet 4 voksencerter i Danmark og 2 i Tyskland.

Balder har bestået begynder Land/vand prøven og er skudfast.

Han har HD A.

dort 1 web

Red And White’s Stirling Silver

Nolle – Red And White’s Nolsey Nobody var med iu Leipzig, hvor han hentede titlen German Winner 2014. På Prøvesiden har han klaret 3 apporteringsprøver, som har placeret ham som nr. 5 på listen over årets apportør. Med sine godt 7 år er han en  stabil kammerat og superapportør på jagt. Desuden er han god til at “vejlede” og opdrage på Balder, når hans ungdomsunoder “bare bliver for meget”.

Nolle har desuden i år trænet frem til Dressur 2 prøven, som blev flot bestået i på all round dagen i -region 3 i juli.

Bonsai – Aislinn Our Loyal Welsh – har udviklet sig til en dejlig kontaktvillig hund. Hun var herlig som en omsorgsfuld mor for sine tre dejlige hvalpe i sommer. Se hende passe på Unika – der var tilbage til sidst (hun skulle vente på at hendes nye ejere kom hjem fra ferie) – på stranden og på ture – fik alle der mødte de to til falde i svime. En dag med bølger ved stranden syntes Bonsai, at det var for farligt for Unika at nærme sig vandet, så inden at Bonsai og jeg gik i vandet, fik Bonsai med lidt knurren og kropssprog parkeret Unika hos et ældre ægtepar, der sad på stranden.

bonsai løb side

Bonsai var i løbetid i oktober og har  ca. 7 måneder mellem løbetiderne. Hun vil blive parret med Balder, når hun kommer i løbetid igen.

Bibi – Red And White’s  Ramona Regina – havde hvalpe i 2013 – og har været lang tid om at komme tilbage til sin superform før hvalpene. Det er hun nu… jagtmæssigt arbejder hun flot og er igen blevet glad for at apportere, så næste mål er apporteringsprøven.

På all round dagen i Region 3 i juli klarede Bibi at bestå dressur 1 med 1. pr.

 

bibi do 3 web

Red And White’s Ramona Regina

 

 

Skriv en kommentar